Безплатна доставка Sino KA-300 серия 5um разделителна способност KA-300 720 мм линейна скала 0.005 мм SINO KA300 720 мм решетчатая състав за ЦПУ
  • New

Безплатна доставка Sino KA-300 серия 5um разделителна способност KA-300 720 мм линейна скала 0.005 мм SINO KA300

BGN 187.00
BGN 214.40

Продукти
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Безплатна доставка Sino KA-300 серия 5um разделителна способност KA-300 720 мм линейна скала 0.005 мм SINO KA300 720 мм решетчатая състав за ЦПУ
Бележки към закупуване на
1. Тази поръчка за Sino KA-300 720mm с резолюция 5 V / TTL / 0.005 mm (5um/ 5micro) & конектор DB9;
2. ние доставяме разрешение 0.001 mm, всяка скала 0.001 mm (1um), трябва да се събират допълнителни 20$, за допълнително, моля свържете се с нас преди да поръчате;
3. ние можем да направим маштаб до 24 V, EIA-422-A и различни други изисквания, за информация моля свържете се с нас;
4. съдържанието на поръчката : 1 бр. * линейна скала Sino KA-300 мм 720
Когато направите поръчка, plase избира начин на доставка и плаща за поръчката, включително на стойността на доставката (с изключение безплатна доставка). Ние ще ви изпратим подробности за срока на доставката, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.
Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне такса за отказанные доставка.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалните условия. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Ако е необходимо да се замени някоя подробност,купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Моля, оставете коментар и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.
Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.

Номер На Модела:
Цена-300
Името на елемент :
линейна скала
Наличната Дължина На Измерване:
720мм
Размер На Напречното Сечение:
25мм х 34мм
Разделителна способност:
1um/ 5um(0.001 мм / 0.005 мм)
Изходен Сигнал:
TTL / EIA-422-A
Точност:
+/- 3, 5, 10 (20 градус, 680 F 1000 мм)
Отправна Точка:
един блок на 50мм
Макс измерената скорост:
60 метра/мин
Ако включите аксесоари:
Да(с капачка, винтове и аксесоари)