Китай чист месинг богатство 3 дълголетие Бог Фу, Лу шоу момче момиче купа съкровища статуя
  • New

Китай чист месинг богатство 3 дълголетие Бог Фу, Лу шоу момче момиче купа съкровища статуя

BGN 205.00
BGN 255.97

Продукти
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Размер : височина 7,2 инча .Дълъг е 5.2-инча . Ширина : 3.6 инча
Размер : височина : 18 виж Дължина : 13 виж Ширина : 9 см
Тегло : 1,8 кг - - - - поддръжка на тегло опаковъчни материали
Материали : месинг
Състояние : добро състояние
Произход : Китай
- Ако Безплатна доставка ще се предлага, това ще бъде най-евтин начин от възможните, за книги, които ще бъдат изпратени по пощата. Ако купувачът на всички загрижени за времето, необходимо за доставка, моля, помислете за допълнителни разходи за приоритетна поща.
Положителна обратна връзка, много ценен и ще бъде даден отговор. Ако купувачът възнамерява да напусне отрицателна обратна връзка всякакъв вид, моля, свържете се с мен, първо, за да мога да се опита да реши проблема.
Моля, задавайте всички въпроси, които може да имате, преди да направите своя залог. Аз ще се радвам да отговори на въпроси за конкретен пациент в съответствие с неговите възможности.] Въведение в бронзова занаят.
Бронз. Мулти-отнася се за съдействие бронзов изделия, популярни в края на неолите до династиите Цин и Хан, за най-изтънчения артефактам Шан и Джоу. Първоначално се появиха малки инструменти или аксесоари. Началото на династия Ся бронзови съдове, оръжие. Доставчици на средни сортове бронз притежават много богати, както и появата на надписи и фини шарки. От края до началото на Западен Джоу бронзови предмети от епохата на разцвета са разнообразни, енергични, величественны, надписи постепенно се удължават тежки богат модел. Впоследствие бронз рамка от стомана става по-тънка, за довършителни работи постепенно упрощалась. Между края на пролетта и през есента и воюющими държави, за да се насърчи използването на желязо, медни инструменти все по-малко и по-малко. Играе период от Хан, с порцелан и лак в ежедневието, намалени сортове медни съдове, просто украса, предимно прости, по-тънка рамка. Древнекитайские бронз, нашите предци са направили голям принос в развитието на човешката цивилизация, археологически данни от съвременна гледна точка, появата на китайски бронз по-късно, отколкото в някои други места на света, но по отношение на обхвата на използването на бронз, процес на леене на пластичните изкуства и техните игри, бронз нямат място в света, могат да бъдат сравними с древнекитайскими бронзами. Именно тази древнекитайская бронз в историята на световното изкуство заема уникална позиция и е една от причините, предизвикващи вниманието на всички. моите способности.

търговска марка:
ЦЗИНЬХУНБО
Тема:
Талисман
Регионална Функция:
Китай