STARPAD за Chery решетка капак за прицепах благополучно малка радиаторна решетка, предна броня на окото предна решетка аксесоари
  • New

STARPAD за Chery решетка капак за прицепах благополучно малка радиаторна решетка, предна броня на окото предна решетка

BGN 25.60

Продукти
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Голямо благодаря. И ако искате най-добрия начин на доставка, моля, да ми кажете, ние ще го направим, и разходите за транспорт също трябва да бъде променена. Доставка : 1, Доставка по целия свят. Насладете се на пазаруването. Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита.
Правилата на връщане :
Ако имате някакви проблеми с продукта, имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да върне стоката обратно, от деня, когато получавате нашите стоки.
ВРЕМЕ на ОКАЗВАНЕ на УСЛУГИ, ТРАНЗИТ, се определя от превозвача и не включва почивните и празнични дни. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите! С оглед наличието на склад и разлики във времето, можем да доставим вашата стока с първо наличния на склад за бърза доставка. Или изпратят на ти още един нов.
Доставка :
1, СВЕТОВНАТА КОРАБОПЛАВАНЕТО.
Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. ВРЕМЕ на ОКАЗВАНЕ на УСЛУГИ, ТРАНЗИТ, се определя от превозвача и не включва почивните и празнични дни. Или избор EMS или други.
Както и да е, ние се надяваме и сме уверени, че всичко ще мине добре. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!
С оглед наличието на склад и разлики във времето, можем да доставим вашата стока с първо наличния на склад за бърза доставка.
Голямо благодаря. След като и вие, и аз потвърдиха наличието на проблеми.Тези такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.
Що се отнася до опаковка :
ние можем да променим опаковка, за да се намали теглото и запазване на безопасността на доставка зависи от най-различни стоки.На първо място, моля, предложете ми вашия номер на поръчка и след това предложете ми подробно съобщение за проблемите и ясно доказателство. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане в рамките на 3 дни. Свържете се с мен : ако имате някакви съмнения или проблеми с продукта,моля те, не просто ми даде отрицателна обратна връзка. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. И ние любезно каним ви да ни даде Пет звезди положителна обратна връзка. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.
3, като Цяло, ще използваме въздушна поща стълб на кит.
Свържете Се С Мен :
Ако имате някакви съмнения или проблеми с продукта,моля те, не просто ми даде отрицателна обратна връзка. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.
Голямо благодаря.

Тип Елемент:
Състезателни Решетки
Chery J11-Годината На Производство:
2011,2010,2009
Модел Chery:
J11
търговска марка:
СТАРПАД
За Марки Автомобили / Модели:
Шери