V23016-D0006-A191 състав в наличност
  • New

V23016-D0006-A191 състав в наличност

BGN 17.28

Продукти
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

В рамките на първия 1 месец ще плаща цена за доставка в единия край( от нас до вашето местоположение); след 1 месец покупка, купувачите трябва да плати цената за доставка до там и обратно.
Справедлива и обективна обратна връзка е много важно за нашата репутация, и ние ще сме ви много благодарни.
Моля, избройте ми пълното си име . - моля свържете се с нас преди да изляза неутрални или отрицателен резултат на въздействието ние ще се опитаме най-доброто ни за разрешаване на проблеми.
Моля, обърнете внимание!!!
Ако този "заглавие"този списък, съдържащ различни модели, трябва да ви предложи повече възможности за избор. Ако имате наистина затруднения с изплащането на продукта, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем да разрешите този проблем.
Плащане
1. - моля, уверете се, че вашия адрес за доставка и телефон за контакт са правилни, когато предлагате цената на стоката. Много благодаря за отделеното време. - DHL, Fed Ex, TNT, UPS EMS China Post Hongkong Post всичко на разположение.
Ние посвещаваме себе си с предложението на най-добрите продукти и услуги.-нашата гаранция не се отнася за всички продукти, които физически са повредени или са поставени в необичайни условия на работа в резултат на неправилна употреба или неправилна инсталация на детайлите. - Тъй като вашата обратна връзка е много важно за нашето развитие, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване. Тези такси се заплащат от купувача. - ние доставяме безплатно ремонтно обслужване в рамките на една година от момента на покупката.
Доставка
1.
Ако можете да се свържете с нас, преди да напусне отрицателен/неутрално мнение. - ние можем да кораб продукти на целия свят.
Моля, изберете желаните и оставете съобщение
Когато излизате, да се посочи кой модел ви харесва!!!!
Руски купувачи моля, обърнете внимание :
Как се коригира пощенска политика на Русия
Купувачите трябва да са попълнете пълното име на получателя за нормална доставка. - гаранция от една година.
Данъци и такси върху вноса
1. - Можете да следите ситуацията на продукта на уеб сайта, след като те ще бъдат изпратени. - Моля, потвърдете подробна информация за фактурата за доставка. - Ако имате някакъв специален запитване за подробности на продукта, моля, оставете бележка на вашата поръчка. - Нашата програма ще ви оставя същата обратна връзка след своя положителен отзив. - вносни мита, данъци и други такси, произтекли от ваша страна, не са включени в цената на стоките.
В противен случай, тъй като името на причините за забавяне на доставката.
Като коректен продавач.
Ние разбираме, че понякога може да имате проблеми с вашата покупка
Но каквото и да е това
Моля, повярвайте, че ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да сте останали доволни.

Номер На Модела:
V23016-D0006-A191
is_customized:
Yes
Източник На Захранване:
AC
търговска марка:
ОКВК
Напрежение:
Standard
Използването на:
Стандарт
Информация За Товара:
Стандарт
Теория:
Стандарт
Защитна Функция:
Стандарт
формуляр за контакт:
нормално затворен тип