Помпа химиката магнитен с дълъг живот TCG MP-70RM
  • New

Помпа химиката магнитен с дълъг живот TCG MP-70RM

BGN 238.40

Продукти
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Електрически уред : производство на химически кондензатора (ерозия стипца в един филм), транспорт електролит за производството на сухи батерии и батерията; ецване на печатни платки; прехвърляне на висока чистота на химически течности при производството на полупроводници. риби на езерото
КУПУВАЧЪТ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ РАЗХОДИ ЗА ТРАНСПОРТ И ОБРАБОТКА НА ТОВАРИ. изход на медицината : изкуствен бъбрек и сърце, ултразвукова пералня и различно медицинско оборудване.
Работно напрежение монофазни електромотори разделен на 100 V, 220 V, 240 V; работно напрежение трифазен двигателя 380 V.
Забележка :
При условие, че нормалната температура и чиста вода натиска на максимална мощност е равна на 0; натиска се на най-високата мощност е равна на 0." КУПУВАЧЪТ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ ТАКСИ ЗА ОБРАТНА ДОСТАВКА.
Нормална работна температура е 0-80°C. СЛЕД КАТО СТОКАТА ЩЕ БЪДЕ ПОЛУЧЕНА В НАШЕТО МЯСТО, ЩЕ ИЗДАДЕМ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ.
ДОСТАВКА НЕ ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ДО ТОГАВА, ДОКАТО НЕ БЪДЕ ПОЛУЧЕНО ПЛАЩАНЕ. химическа промишленост : производството на натриев карбонат(производство на солна киселина, хлорна киселина, рециклирани химически продукт); производство на флуор, химически торове; цикъл реактивни течности газопоглощающей кула, абстрактна смазване(сярна киселина); система за рециркулация и реактивации отпадъци киселина вещества; транспортиране на силна киселина, между химически завода и превозно средство. хранително-вкусова промишленост : производство на глюконовой киселина (солна киселина);абстрагирование растително масло(сярна киселина); производство на саксийни плодове(солна киселина). Не забравяйте и за всички други такси, които събира превозвач (като митническо оформяне и данъчни разходи).
КУПУВАЧИТЕ : ВИЖТЕ НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ И НАПРАВЕТЕ ЗАЛОГ С УВЕРЕНОСТ.Това е най-идеалният течността, работещи помпа на промишлено оборудване. АКО ВЪЗНИКНЕ ПРОБЛЕМ, МОЛЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС, ПРЕДИ ДА НАПУСНЕ НЕУТРАЛНА ИЛИ ОТРИЦАТЕЛНА ОБРАТНА ВРЪЗКА; ТОВА ЩЕ НИ ПОЗВОЛИ ДА РАБОТИМ С КУПУВАЧА, ЗА ДА РЕШИ ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ. МОЛЯ, НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА НИ ИЗПРАТИТЕ ЕЛЕКТРОННО ПИСМО ИЛИ СЪОБЩЕНИЕ ЧРЕЗ ELIEXPRESS С ВСЯКАКВИ ВЪПРОСИ, КОМЕНТАРИ ИЛИ ПРОБЛЕМИ.
НИЕ ЩЕ ВЪЗСТАНОВИМ ПАРИТЕ СИ, АКО ПРОДУКТЪТ, КОЙТО ПОЛУЧИТЕ, КАТО ЦЯЛО НЕ РАБОТИ, АКО САМО ТОЙ НЕ Е БИЛ РЕГИСТРИРАН КАТО "ЧАСТИ" ИЛИ "НЕ Е В РАБОТНО СЪСТОЯНИЕ". водоочистка : почистване на йонообменната смола; оборудване за производство на чиста вода; оборудване за обессоливания на морската вода.
Въртене на двигателя toque се случва чрез активна магнитна и управляема магнитно-гравитационна работа лопастного с. борбата със замърсяването на околната среда : въведете агент за обработка на отпадъчни водов до здравни жидкостному резервоара; събиране и транспортируйте неныжную течност; неныжный газ поглъща обзавеждане (оборудване ароматизация, обессеривание преди също освобождаване от отговорност неныжного газ). обработка на снимки : еднократна система фотография; X-филм, зачервяване на лицето си черно-бял, цветен и плътен снимки. фармацевтичната промишленост : производство на фосфор (EL) за полупроводници, пестициди, медикаменти, средства за почистване на водата. ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ МЯСТО ЗА НАМИРАНЕ НА КУПУВАЧ И ТЕГЛО ПРОДАВА СТОКАТА. Ако е необходима по-висока работна среда, моля, консултирайте се с нас. минерална промишленост : плавильная металургия(транспортиране и рециклиране на електролита); обработка на отпадъчни води.
СТОКАТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЪРНАТА В РАМКИТЕ НА 14 ДНИ ОТ ДАТАТА НА ДОСТАВКА НА КУПУВАЧА.
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДОБАВЕТЕ НИ ВЪВ ВАШИЯ СПИСЪК С ЛЮБИМИ И РАЗГЛЕДАЙТЕ ДРУГИТЕ НАШИ ПРОДУКТИ. НИЕ НЕ ЩЕ ОСТАВИМ ОТЗИВ ЗА КУПУВАЧИ, ДОКАТО НЕ ПОЛУЧИМ ОБРАТНА ВРЪЗКА.
√ Абсолютно фланец
√Пълни спецификации
√Отлична устойчивост на износване
√Лесни за поддръжка
Приложения
1.
УДОВЛЕТВОРЕНИЕТО НА КЛИЕНТИТЕ Е МНОГО ВАЖНО ЗА НАС.

Налягане:
Ниско Налягане
Използването на:
Водата
силата на:
Електрически
Структура:
Едностъпални помпа
Теория:
Електромагнитен Помпа
Номер На Модела:
MP-70РМ
Стандартен или нестандартен:
Стандарт
Горивата:
Електрически
Приложение:
в преработването на дървени стърготини, производството на вафли
Интерфейс:
Конци
Напрежение:
220v/240v
Максимална скоростта(50hz / 60hz):
86 / 97Л / мин
Честота:
50 Hz/60 Hz
Максимална корона(50hz / 60hz):
6,7/9,7 м
Подаване(50hz / 60hz):
50/72 л / мин
силата на:
150 W
диаметър на входа/изхода.:
1 инч
главата:
4m
специфично тегло: