British Yi Yuan Trade One Dollar 1921 Месинг Със Сребърно Покритие Копирни Монети
  • New

British Yi Yuan Trade One Dollar 1921 Месинг Със Сребърно Покритие Копирни Монети

BGN 4.00
BGN 4.80

Продукти
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


1 Долар Британски Търговски Долар
Аверс
Обратно
Описание
Държава
Години
Метални
Великобритания
1921
Покрит Със Сребро
Диаметър ( мм )
Тегло ( гр )
Ориентация
±39.8
±
↑↑
Край
Тръстика
Нашият магазин : 1 : На първо място,в материал, нашата фабрика е направила монети могат да обещаят на метал латунное покрынное сребро.
2 : в Моя магазин продава монети, всички направени в съответствие с оригиналната монета, за да направите прес-форма.
3 : ние можем да контролираме теглото си много строго,и всяка монета след като приключи с кола,след това ние имаме различно нещо техника с огледало монети и остриета,най-накрая можем да направим монети като по-стар оригинал, така че нашият всеки техник може да ви даде различен художествен ефект.
ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА
Само пиктры имат етикет, всичко това се случва с фабриката "ние самите".Само вие можете да ни даде проба монети, ние може да произвежда всички видове монети.Ние също приемаме всички потребителски продукти на монети
Ние можем да обещая, че всички наши монети - това е метал мельхиоровый и посеребренный.За теглото е около ±27грамм.ако можете да си купите повече от 500 монети,можем да изпратите продукта ви EMS безплатно 7-15 дни>
ЗА ДОСТАВКА :
Когато получим вашата поръчка r, ние ще Ви изпратим стоката възможно най-скоро.За срока на доставката,ако се изисква от нас, ние обикновено предпочитали регистрирани фирми въздушна поща стълб кит за адрес за доставка, на друга държава време, може би, трябва да е друго.обикновено се нуждаят от 20-30 дни в Съединените Щати,Европа и други страни, като правило, трябва да 25-35 дни, така че, моля изчакайте търпеливо. Ако имате нужда от EMS, моля, свържете се с нас,но ние трябва сами да плащат за превоз на товари, както EMS.
ЗА ЙЕРБА РИАЛ :
Ние имаме производители с посеребренным покритие,също така да изберете да Бондаря/със сребро.За цени, моля, свържете се с нас,ние я проконсультируем.А фабрика прави монети, процесът е много сложен, и ние можем много добре да се справят с огледало по изкуствен път.Ние можем да направим всички години и независимо от цвета, който не искаше, можем да направим така,че монетите изглеждаха точно като оригинала, разбира се, качеството е много добро.
ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРЕДИМСТВА :
Нашата фабрика се прави на монетата да се използва оригиналната форма, и ние се занимаваме с d etails много добре.и можем да изберем добър ембрион на дъски до това как монети свършат,ние можем да направим монети изглежда много гладко,и на контура изглежда като много ясно,и ние можем да направим всичко възможно,за да контурить тегло,така че ако се нуждаете за теглото,можете да се консултирате с нас, ние трябва да направим всичко възможно, за да ви помогне, качеството е много добро.
ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА :
Моля, оставете положително съобщение ,това може да ни даде огромно насърчение,ако имате въпроси относно продукта,моля те,кажи ми, аз трябва да направя всичко възможно, за да ви помогне, благодаря.
Това е линк към моя магазин,можете да влезете в магазина ми,за да видите всички видове монети,и ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас, аз трябва да направя всичко възможно, за да ви помогне.и аз се надявам, че ще имаме голямо сътрудничество.Благодарим ви.

Цвят:
Сребрист, Черен
търговска марка:
ХЕРУЧАО
Година:
1920-1939
Регионална Функция:
Европа
Стил:
Античен Имитация
Тема:
Хората
Техника:
Кастинг
Материал:
Мед