Нов оригинален за Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th Gen 5 задната част на кутията долния капак на корпуса 01lv461 SM10N01545
  • New

Нов оригинален за Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th Gen 5 задната част на кутията долния капак на корпуса 01lv461 SM10N01545

BGN 105.76

Продукти
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Нов оригинален за Lenovo Think Pad X1 Carbon 5th Gen 5 задната част на кутията долния капак на корпуса 01lv461 SM10 N01545
Състояние : оригинал и нов
FRU : 01 LV461
P/ N : SM10 N01545
Подходящ за Lenovo Think Pad X1 Carbon 5th
Изпитани, преди да изпрати и 100% работи
Гаранция : 3 месеца
Забележка : моля, проверете снимки и описание преди да поръчате
Доставка
1) внос на тарифа или други данъци не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с местната митница, преди да поръчате. Моля съобщете ни, ако имате някакви специални изисквания към декларацията за доставка .
2) стоки се изпращат на адрес поръчката. Моля, уверете се, че правилно сте оставили цялата информация за получателя(пълен адрес, пълното име и номер за контакт).
Ако вашият адрес на електронна поща на разположение, можете да получите електронни писма с информация за потвърждение на адреса преди да изпратите и актуализиране на номера за проследяване при изпращането.
Ако искате да промените адрес, моля, свържете се с нас в рамките на един ден . Ние не носим отговорност за погрешно/недоставленный адрес.
Връщане и гаранция
1) Всички детайли са тествани и са в добро състояние, преди да изпрати.
2) Ако вие получавате грешен или дефектен продукт, моля, свържете се с нас за подмяна или връщане на парите при получаване на стоката.
3) по всички лични причини(грешка не продавача) възвръщаемост на връщане, моля, свържете се с нас в рамките на 14 дни . Върнатите стоки трябва да бъде в първоначалното им състояние, както и такса за обратна доставка трябва да бъде платена от купувача. На връщане ще се извършват след получаване на върнатия продукт. Купувачите да носят отговорност за вреди и загуби при връщане на стоката. Ако стоките са повредени, когато те ще бъдат върнати, купувачите няма да получат пълно възстановяване на парите.
4) ние осигуряваме три месеца поддръжка. Дефектните части в рамките на гаранционния срок могат да бъдат върнати. Купувачите трябва да понесат разходите за доставка. Моля, свържете се с нас за да получите обратен адрес. Ние отремонтируем или обменяем ги колкото се може по-скоро.
5) гаранцията не се отнася за елементи, които са физически повредени или които не са в нормална експлоатация, като неправилно използване и неправилен монтаж.
Коментари
Отговори на всички ваши нужди е наша цел и ние сме винаги тук, за да ви предоставим нашите най-доброто обслужване.
Вашата обратна връзка е много важна за нас.
Моля, отделете минута, за да ни оставят положителен отзив и оценка от 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.
Ако имате някакви проблеми или въпроси, свързани с нашите продукти, моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрални или отрицателни коментари. Повярвайте ни, че ние ще направим всичко възможно, за да разберете ги да ви удовлетвори.
Ние оценяваме вашата подкрепа и разбиране.
Благодарим ви.

Приложение:
Лаптоп
търговска марка:
ДС-СВЯТ
Номер На Модела:
Thinkpad X1 Carbon 5th
Съвместим Марка:
Lenovo
Тип На Компонент:
долна капачка основата на корпуса
Цвят:
Черен
КОПРИНА:
01ЛВ461
Н/Н:
SM10N01545
Състояние:
Оригинални и нови