9in1 направи си САМ ръчно сглобяване на ръчно изработени модел материал блок Слънчев / ток детска образователна технология пъзел малки играчки набор от
  • New

9in1 направи си САМ ръчно сглобяване на ръчно изработени модел материал блок Слънчев / ток детска образователна технология

BGN 70.00
BGN 73.58

Продукти
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

9in1 направи си САМ ръчно сглобяване на ръчно изработени модел материал блок Слънчев / ток детска образователна технология пъзел малки играчки набор от
Забележка : елементът се включва в себе си 9 вида различни модели, набиране на персонал, всички несборные, клиентът трябва да направите това сами, за да се изгради модел.
Позиция не включва батерии, моля, подгответе се!
Възраст на употреба : 7 години или по-големи
Скоростна пакет цвят може да бъде променен от една фабрика, но подробности същия дизайн и добро качество.
(1) Миниый слънчев кола първо поколение
Кола-това е слънчев кола, използването на слънчевата енергия, липса на батерията, можете да карате на слънцето, благодарение на този експеримент може да бъде по-дълбоко разбиране на природата на слънчевата светлина, слънчевата енергия може да се преобразува в електричество.
(2) острието на слънчевия вятър първото поколение
Слънчев пакет продукти, материали популярна наука вятърна мелница, продукти проста, научни знания, ярък дисплей силата на Слънцето, слънчевите панели ще се превърне в слънчевата енергия, електрически ток, за да управлява въртенето на мотора, така че позволете на нашия цвят на бързото вращению вентилатор на стойка нагоре.
След добив, за да получите трева, под пряка слънчева светлина, можете да гледате безостановочное въртене на сините листа.
(3) ръчно коляновия генератор
Генератор може да бъде механична енергия в електричество, след инсталация за производство, бързо завъртете копчето, за да видите, ако най-малко една крушка не свети? Направете добро ръководство на коляновия генератор до набор от производствени (слънчеви остриета) източници на храна, за да видите дали тя може също и в движение ръчно коляновия генератор с въртене на лопатките?
(4) дървени колела
На четирите колела на автомобила може да се върти, многоетапно трансмисия чрез зъбни колела и шайби, проста демонстрация на основни знания на трансмисията.
(5) НАПРАВИ си САМ малко фен
Този вентилатор-това и САМ да САМ фен, практически мозъка, след инсталацията инсталирайте батерията, вижте на вятъра не е ли той? През лятото тук има ръководство на малък фен собствено производство, това наистина е нещо прекрасно.
(6) Робот 2 поколение на малкия злато
Това е прост робот, който може да бъде преместен без да е необходимо колело, а той е подобен на живота.
(7) DIY dual motor four-way remote control car
Когато играч в съответствие с инструкциите на производство комплект, можете да получите изображение на смешно дистанционно управление на колата, на колата, на носещия изящна изработка, лесно за купувачите ремонт и дизайн, за по-подробна информация можете да видите на тази страница видео, което е стил на автомобила е точно така . Прост дистанционно управление, в буквалния смисъл на думата пред вас.
(8) панелна вятърна мелница
Вятърът може да взриви флаг, нека косата пърхащи, така че дим туманен, и ние можем да се чувства присъствието на вятъра, вятърът може да взриви нашата модел автомобил. След инсталацията, достъп до радиатор, перка се върти, представени в движението на въздуха, за да се движи колата. Един прост експеримент, за да усетите магията на Меркурий и това е правилно.
(9) настолна лампа направи си САМ
В тъмнината не се страхува, можем да го направим сами. Може да се каже, че науката напредва много бързо, с около 100 години назад светлина - това е престижно технология, а след това 100 години по-късно, дори да е само на няколко години, можете да направите малка настолна лампа, комплект настолна лампа, може да ви помогне да постигнете едно малко желание, да се направи малка настолна лампа.

Мащаб:
Q Версин
търговска марка:
jmt
Пол:
Унисекс
Материал:
КОРЕМНА ПРЕСА
Тема:
Сграда
Тип:
направи си сам ръчно изработени
Възрастова Група:
> 6 години
Предупреждение:
не яжте
Номер На Модела:
F23084