Escape room prop selection prop направи труден избор, за да разберете съдбата на JXKJ1987 за реалния живот и приключенията на игра подпори
  • New

Escape room prop selection prop направи труден избор, за да разберете съдбата на JXKJ1987 за реалния живот и приключенията

BGN 206.40

Продукти
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Plea se изчакайте секунда, за да видите демонстрационно видео.
Име на продукта : reliance избор - - - с аудио
Кратко въведение
Търсачи на приключения ще намерят четири бутона през предишните пъзел. Натискане на бутоните и, те ще трябва да направи труден избор и да разберете съдбата, стоящи зад тях.
Основни характеристики на продукта
1. процесът на игра оригинал, той е подходящ за хора, които изпитват трудности с избора.
2. собствениците могат да зададете време за избор, както те искат.(поддръжка на 1-4 пъти за избор).
3. Подкрепа на собствениците за преразглеждане на аудио с помощта на TF карта в контролера.
4. изход може да бъде свързан към 12 V EM lock директно, доста лесен за инсталиране.
Въведение детайли
1.когато получава захранване 12 на контролера, четири червени бутона ще започне да мига два пъти и системата ще бъде възпроизвеждане на аудио, за да напомнят на авантюристам да натиснете произволен бутон, за да активирате своя опора.
2.при натискане на някой от бутоните система възпроизвежда звук. След сигнала четири бутона, ще се освети. Това означава, че авантюристи трябва да се направи избор още сега. Те ще знаят, че всеки бутон е избор. Приключенците трябва да се мисли, преди да се стигне до някакво заключение. Това е въпрос на живот и смърт.
3.при натискане на бутон 1 системата ще бъде възпроизвеждане на аудио 1,както и всички бутони ще бъдат изключени.Това означава, че авантюристи избират "на живо". Заключване ЕМ 12 В За и да се откажа. И портите на живот ще се отвори.
4.при натискане на бутона 2 на системата ще бъде възпроизвеждане на аудио и 2, както и всички бутони ще бъдат изключени.Това означава, че авантюристи избират да "умре". Замък от 12 ЕМ за Б ще пусне. И портите на смъртта ще се отвори.
5.при натискане на бутон 3 на системата ще бъде просто възпроизвеждане на аудио 3. Всички бутони ще бъдат изключени. Това означава, че те се избират на "богатите".
6.при натискане на бутона 4 система ще бъде просто възпроизвеждане на аудио 4. Всички бутони ще бъдат изключени. Това означава, че те избират "най-бедните".
7. избор на приключенците трябва да направи избор и да се срещнат лице в лице със съдбата си. Собствениците на стаите могат да се задават загадъчни пъзели, коригиране на съответните звукови файлове.
Как да?
След успешното стартиране на продължавайте да държите бутона в продължение на 20 секунди.
Списък на детайли
Един контролер
Един захранващ адаптер 12 В
Четири пластмасови бутони
Моля, напомни : 12 V EM lock не е включен, моля, дайте своя собствена.

Клавиатура Парола:
No
силата на:
12V
Видеоинтерфейс:
No
Вид На Поставяне На Охрана:
rfid карта
Дисплей:
No
Комуникационен Интерфейс:
Жичен
Конфигурация На Комплекта:
Датчик За Врата / Прозорец
Размер:
20*20*20
Тип На Сигнала На Алармата:
Аларма