Истински за Toshiba за P55W USB Аудио SD Card Reader Port Board DABLSTH18D0
  • New

Истински за Toshiba за P55W USB Аудио SD Card Reader Port Board DABLSTH18D0

BGN 34.45

Продукти
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


УВЕДОМЛЕНИЕ
1 . Разходите за транспорт / работа / осигуряване не се връща.Ние предлагаме гаранция от 30 дни, за нашите продукти. Проверете вътрешен и външен конектор LCD дисплея, две памет, DVD-шофьор, на мрежова връзка, на Глас, мишка, клавиатура, циферблат, USB, SD конектор, КОМПЮТЪР, батерията 3,3 COMS, заряд и разряд на батерията, пълен стартиране на 3 D, рестартирайте системата не по-малко от два пъти. дефектните детайли трябва да се докладват в рамките на 7 дни след получаване на детайли. Проверете дали има недостатъци, фитинги, ръжда, гниене, топлина шасито. моля, проверете качеството и състоянието на стоката, особено LCD led стъклен екран, преди да направите подпис за сметка на дихателните пътища.
Моля, попълнете формата РСО за всички върнати стоки. Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, ние искрено се надяваме , че можете да ни оставят положителен отзив с всички 5 звезди ,което е много важно за растежа на нашата малка фирма, благодаря предварително !
2.Ако сте от Бразилия,моля,съобщете ми CPF или CNPJ,без него продуктът ще бъде върнат на митница. върнатите стоки трябва да бъде в същата държава, и получени. Ако продуктът е счупен по време на транспортиране, моля, уведомете местно куриера за получаване на обезщетение. проверете външния вид, например, терпентин, прах, Оловен припой или други мръсни бележки на борда.
ГАРАНЦИЯ
1 .Do не приемаме връщане на поръчка Мис, и никакви рекламации не се допускат. Защото друга Експрес, вероятно ще бъде върната на митницата. вашето удовлетворение е нашата цел. Когато сте платили за него, уверете се, че са ни дали правото на информация, като име на получателя, адрес, пощенски код, име на град , телефонен номер, благодаря!
3. Проверете дали има недостиг на електронната изолация на ламинирани хартия.ние също приемаме плащане paypal. Ключът е в това , че трябва да ми кажете пълното си име,подробен адрес, Благодаря .ние носим отговорност за замяна и изпращаме ви друга въздушна парцел или DHL. дефектна стока трябва да бъде върната в рамките на 7-14 дни от момента на получаване на поръчката. Освен това, тези пощенски пратки не могат да се проследяват и могат да доведат до забавяне или загуба на опаковки., от понеделник до петък,пекин път , аз ще ви отговоря в рамките на 24 часа ( с изключение на почивните и празнични дни ) , моля, търпеливо чакайте, много ви благодаря !
4. Преди да искаме да е вън , ние сме го изпитаме отново, за да се уверим, че нашият клиент ще получи работят перфектно едно. EMS, UPS, Fedex, DHL : ограничение за доставка на интернет сайт, публикувано навреме, има предимство. стоките могат да бъдат върнати за обмен в рамките на 7-14 дни. нашето работно време е от 9 : 00 ч.След като получите стоката, моля, проверете веднага, ако той има проблеми, моля, свържете се с нас и ни върни се към нас в рамките на 14 дни за своя сметка, след 14 дни ние не предлагаме пълно възстановяване на парите . Доставка стълб : по време на превоз дълго,ако имате нужда от стоки спешно, моля не избирайте това. но ние можем да изпратим още един, след като получим този, който ще изпратите обратно .Ако не сте доволни, моля ,свържете се с нас чрез Али - съобщение, преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка, ние вярваме, че всеки проблем може да бъде решен отворен и приятелски разговор. Забележка : посочените транспортни разходи включват горивни квоти. Вносни мита, данъци и други митнически такси не са включени. Купувачите носят цялата отговорност за всички възникнали допълнителни разходи (ако има такива).
Опаковка :
Да се упакованным в писмо, противостатические чанти, увит в чувал мехур, в кутия;
ДОСТАВКА
1.ако трябва, моля, свържете се с нас , и аз ще ви кажа нашият paypal акаунт, или можете да го видите на началната страница на магазина .Ако сте от Русия,Моля, изберете EMS и въздушна поща стълб на кит. Ако ви е нужно да изпратите пратката обратно и да поиска възстановяване (стоки, работи, но искате да изпратите обратно), ние можем само да ви върне пратката , не ще възстановим разходите за доставка, моля, разберете !
КОМЕНТАРИ
1.

Дължина на кабела:
0,2 м
Тип:
Промоционален Кабел Dada
Пакет:
ДА
Статут На Продукти:
Склад
търговска марка:
ASDFGHJK
Номер На Модела:
P55W