Оригинална за HP ENVY FOR 11.6 X2 истински таблет бутон за регулиране на силата на звука дъска 69NL0KC50F01
  • New

Оригинална за HP ENVY FOR 11.6 X2 истински таблет бутон за регулиране на силата на звука дъска 69NL0KC50F01

BGN 29.52

Продукти
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ако сте от Бразилия,моля,съобщете ми CPF или CNPJ,без него продуктът ще бъде върнат на митница. Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, ние искрено се надяваме , че можете да ни оставят положителен отзив с всички 5 звезди ,което е много важно за растежа на нашата малка фирма, благодаря предварително !
2. Ако ви е нужно да изпратите пратката обратно и да поиска възстановяване (стоки, работи, но искате да изпратите обратно), ние можем само да ви върне пратката , не ще възстановим разходите за доставка, моля, разберете !
КОМЕНТАРИ
1. Вносни мита, данъци и други митнически такси не са включени. но ние можем да изпратим още един, след като получим този, който ще изпратите обратно . Забележка : посочените транспортни разходи включват горивни квоти.Проверете вътрешен и външен конектор LCD дисплея , две памет, DVD-шофьор, на мрежова връзка, на Глас, мишка, клавиатура, диск, USB, SD конектор, КОМПЮТЪР, батерията 3,3 COMS, заряд и разряд на батерията, пълен стартиране на 3 D, рестартирайте системата не по-малко от два пъти. проверете липсата на електронна изолация на ламинирани хартия.
Всички продукти са тествани и работят перфектно
Снимка На Продукта
Процедури за тестване на функциите на дънната платка :
1.
Моля, попълнете формата РСО за всички върнати стоки. вашето удовлетворение е нашата цел. Проверете дали има недостатъци арматура, ръжда, гниене, топлина шасито.ние също приемаме плащане paypal., от понеделник до петък,пекин път , аз ще ви отговоря в рамките на 24 часа ( с изключение на почивните и празнични дни ) , моля, търпеливо чакайте, много ви благодаря !
4. моля, проверете качеството и състоянието на стоката, особено LCD led стъклен екран, преди да направите подпис за сметка на дихателните пътища. Освен това, тези пощенски пратки не могат да се проследяват и могат да доведат до забавяне или загуба на опаковки.Ако сте от Русия,Моля, изберете EMS и въздушна поща стълб на кит. нашето работно време е от 9 : 00 ч. Разходите за транспорт / работа / осигуряване не се връща.Ако не сте доволни, моля ,свържете се с нас чрез Али - съобщение, преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка, ние вярваме, че всеки проблем може да бъде решен отворен и приятелски разговор.
ГАРАНЦИЯ
1 .Do не приемаме връщане на поръчка Мис, и никакви рекламации не се допускат.
УВЕДОМЛЕНИЕ
1 .Ние предлагаме гаранция от 30 дни, за нашите продукти. дефектна стока трябва да бъде върната в рамките на 7-14 дни от момента на получаване на поръчката. Когато сте платили за него, уверете се, че са ни дали правото на информация, като име на получателя, адрес, пощенски код, име на град , телефонен номер, благодаря!
3. Ключът е в това , че трябва да ми кажете пълното си име,подробен адрес, Благодаря . върнатите стоки трябва да бъде в същата държава, и получени. Ако продуктът е счупен по време на транспортиране, моля, уведомете местно куриера за получаване на обезщетение. Доставка стълб : по време на превоз дълго,ако имате нужда от стоки спешно, моля не избирайте това. Купувачите носят цялата отговорност за всички възникнали допълнителни разходи (ако има такива). EMS, UPS, Fedex, DHL : ограничение за доставка на интернет сайт, публикувано навреме, има предимство. стоките могат да бъдат върнати за обмен в рамките на 7-14 дни.
Опаковка :
Да се упакованным в писмо, противостатические чанти, увит в чувал мехур, в кутия;
ДОСТАВКА
1. дефектните детайли трябва да се докладват в рамките на 7 дни след получаване на детайли.ако трябва, моля, свържете се с нас , и аз ще ви кажа нашият paypal акаунт, или можете да го видите на началната страница на магазина .ние носим отговорност за замяна и изпращаме ви друга въздушна парцел или DHL. Преди да искаме да е вън , ние сме го изпитаме отново, за да се уверим, че нашият клиент ще получи работят перфектно едно. Защото друга Експрес, вероятно ще бъде върната на митницата.След като получите стоката, моля, проверете веднага, ако той има проблеми, моля, свържете се с нас и ни върни се към нас в рамките на 14 дни за своя сметка, след 14 дни ние не предлагаме пълно възстановяване на парите .

Дължина на кабела:
0,2 м
Тип:
Промоционален Кабел Dada
Пакет:
ДА
Номер На Модела:
X2
Статут На Продукти:
Склад
търговска марка:
ASDFGHJK