Кайш 2 бр. metric M4 метал LP китара превключвател на върха е 3-позиционен превключвател, дръжка за внос на LP
  • New

Кайш 2 бр. metric M4 метал LP китара превключвател на върха е 3-позиционен превключвател, дръжка за внос на LP

BGN 7.00
BGN 8.27

Продукти
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

След като сте сигурни, че мисли за повреда има в разписката за доставка, информира водача на доставка, че отказват да приемат повреден колет, а след това незабавно се свържете с нас.Нормално срокът за доставка е около 10-20 работни дни в Съединените Щати и 15-25 работни дни, в други страни, моля, щедро разберете това.8 mm)
Те не са подходящи за оригинални ключове metric M3. Как само ние ще потвърдим това с нашия превозвач, ние ще имаме подмяна на път към вас. В този случай, моля, изпратете ни снимки на продукта, който сте получили. Повечето от нашите стоки се изпращат обикновена икономична въздушна поща без връзки, проследяване, ако искате да добавите линк към проследяване на вашия пакет за доставка отнеме допълнително $4,00.5 Epiphone или общи ключове USA thread Gibson Les Paul (но някои модели на Gibson Studio и Tribute могат също да използват метричен барабанен M4)
Моля, не забравяйте да потвърдите тип thead вашия ключ и измерване на диаметъра на резби, вашия ключ, преди да поръчате продукт
2x M4 метални накрайници
Плащането трябва да бъде получена в рамките на 7 дни след завършването на аукциона. ние ще го доставим възможно най-скоро след като сте платили.
Дефектен Поръчка :
Ако поръчката, който сте получили има дефекти производител,моля, незабавно изпратете ни снимки на дефектните стоки. Тези отговорности отговорност на купувача.
Ние не приемаме комбинирана доставка. Ако имате проблеми, моля, свържете се с нас на първо място и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми.
Ние изпращаме на стоки в рамките на 2 РАБОТНИ дни .
Ако имате някакви въпроси или проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.
С една дума, ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас на първо място!! ние ще решим вашите проблеми възможно най-скоро. В този случай, моля, пишете ни на снимки частично на поръчката, който сте получили. Моля, внимателно прочетете нашите условия и описания, преди да направите залог.
Липсващите Поръчки :
Ако сте получили частичен поръчка, незабавно се свържете с нас. След като получим дефектную детайл и проверете си, ние ще имаме подмяна на път към вас.
Цвят : Никел
Материал : метал (не пластмаса)
Неспазването на тези съвети ключа M4, приспособява повечето (не всички), ключове les Paul внос на произведени в Китай / Япония (който тема диаметър на вала на ключа на около 3.
Ние ще ви изпратим стоките на адреса, посочен от вас в процеса на поръчка, а не по ваш адрес за доставка на Pay Pal. Ако искате да направите заявка за оптовое оферта, моля, свържете се с нас, за да потвърди разходите за доставка. Ние наистина трябва да сте изпратили обратно дефектную детайл, преди ние ще ви изпратим имейл за замяна. Моля, не отваряйте спор, лесно, преди да се свържете с нас, това не допринася за решаване на проблема. Всички искове, (повредени, липсващи или погрешни елементи) трябва да бъдат подадени в рамките на 7 дни от датата на тяхното получаване. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки. Как само ние ще потвърдим с нашия екип за доставка, ние ще се замени по пътя си към вас. Ако виждате някакви щети и/или признаци на фалшифициране на външната опаковка, трябва да се уверите, че лицето, което извършва доставката, прави знак за това увреждане в разписката за доставка.
Проверете своята поръчка веднага, след като го получи. Благодарим ви за разбирането!
Ние ценим целия бизнес с нашите клиенти, ако сте доволни от нашите стоки и услуги, моля, оставете положителна оценка и да ни оценка 5 звезди.
Неправилно Поръчки :
Ако получите стока, която не сте заявени, незабавно се свържете с нас.
Повреди при транспорта :
Проверете ви парцел(и), преди да я вземе. Моля, обърнете голямо внимание на този термин, преди да купите.
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.

търговска марка:
Кайш
Тип:
съвет