Окото вратовръзка инвертор 500 W чиста синусоидална инвертор DC22V-60V до AC230V подходящ за 60cells/72cells слънчев панел с функции MPPT
  • New

Окото вратовръзка инвертор 500 W чиста синусоидална инвертор DC22V-60V до AC230V подходящ за 60cells/72cells слънчев

BGN 130.51

Продукти
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

доставка на жилище от алуминиева сплав, без ръжда, жаропрочный и студено толерантни точно като анти корозия.
Инвертор връзка решетки 500 W, чисто инвертор вълна на синусите. Smart Microinverter специално оптимизиран дизайн за работа с модуляризацией хранителни източници на постоянен ток, които включват основни слънчеви модули 24 V (60 клетки) и 36 V (72 клетки) монокристаллические и/или поликристаллические слънчеви панели, Смарт Microinverters са елементи за стабилизиране, надеждност и висока ефективност на преобразуване.
DC22 V-до 60 V AC 230 VAC(190-260 VAC), 50 Hz/60 Hz(автоматично управление)
Златист Цвят
Въведение :
Smart grid равенство inverter-това е компактно устройство, което пряко преобразува постоянния ток в променлив за захранване на домакински уреди и / или офис оборудване и свързване към обща мрежа. Философията на проектиране на разпределени модулност за интелигентно Микроинвертора гарантира производителността на цялата система и няма да се отрази нито на една точка на отказ. Всеки интелигентен Микроинвертор поотделно е свързан с всеки изминал фотоэлектрическим модул в масива. широк вход напрежение (22-60 VDC), костюм за различни захранване DC. творческа MPPT технология, ефективност, повече от 99%, по-бърза реакция, по-чувствителна реакция и по-надеждна максимално блокиране точки хранене. Няма нужда от пространства за независима инсталация, а низковольтный тел постоянен ток се свързва от фотоэлектрического модул за извличане Микроинвертеру, което позволява да се изключи риска от високо dc напрежение.
Технически Параметри :
Силата на
500 W
Обхват на постоянно напрежение
22-60В dc
MPPT напрежение
25-48 V
Максимален входен ток
25А
Фактор На Мощността
>98%
Стандартния диапазон на напрежение ac
230 VAC(190-260 VAC)
Честотен обхват ac
50 Hz/60 Hz(автоматично управление)
Максимален изход, ac
550 W
THD
Сертификат
CE, ROHS
слънчеви панели
24 V/60cells и 36 V / 72cells соларен панел
Защита
Островитяните;
Късо съединение;
Обратната Връзка;
Ниско Напрежение;
Пренапрежение;
Защита от прегряване
Охлаждане
Фен
Покажи
Гаранцията на led
Гаранция 1 година, че се намира в кутия
1 x 500 W Инвертор връзка окото
1 X Манаул потребител
1 X захранващ кабел
.
Предимства :
1. уникално изчисляване на веригата, избор на електронни блокове внос на промишлени, по-висока ефективност, по-стабилно представяне. приемането на високочестотен тип трансформатор изолация, висока ефективност и високо ниво на сигурност. Това е ключова устройство системи за производство на електроенергия, като фотоэлектрическая система за производство на електроенергия, ветротурбинная система за производство на електроенергия. Изход за променлив ток от интелигентни Микроинвертора синхронизирани и се намира във фаза с общински мрежата.
Умен Микроинвертер може лесно да се постави и закрепване на багажник под фотоэлектрическим модул. Умни Микроинвертор осигурява максимална производителност и за увеличаване на производството на енергия от цялата фотоволтаична система и получава възвръщаемост от инвестицията за по-малко време. паралелно звено за проектиране, малък е, разпределени инсталиране, лесна за конфигуриране на системата, гъвкава за комбинации, силна разширяемостта на системата. получаване на проектиране на електронни схеми, проектиране на външния вид и други патенти на основната технология. Това е най-добрият избор за системи за производство на фотоволтаична енергия. идеалната функция на електрическа защита. Тази уникална конфигурация означава, че индивидуални тракер, максимална пикова мощност (MPPT) управлява всеки фотоэлектрическим модул и гарантира, че максималната мощност, налична от всеки фотоэлектрического модул, се изнасят в коммунальную мрежа независимо от изпълнението на други фотоволтаични модули в масива, които могат да бъдат засегнати оцветяване, замърсяване, ориентация или несъответствие и т.

Входно Напрежение:
Соларен панел 24V36V
Изходно Напрежение:
230V
Тип Гнездо:
САЩ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ AU ЕС
Тип Изход:
Единична стая
Изходен Ток:
25А
Изходна Мощност:
500-1000W
Тип:
Инвертори ac и dc
Тегло:
1.25KGS/PCS
Номер На Модела:
Инвертор връзка решетки
is_customized:
Yes
търговска марка:
Соларепик
Размер:
21 x 16.5 x 5.3CM
Изходна Честота:
50 Hz/60 Hz(автоматично управление)
Соларен Панел:
Подходящ за 60cells и 72cells слънчеви панели
Цвят:
Златни
силата на:
500 W
Изходно Напрежение:
230VAC(190-260VAC)
Входно Напрежение:
22-60В dc