Водоустойчив GPS тракер ST-915 локатор на автомобила Магнит TK915 дълъг режим на готовност 120 дни 10000mAh батерия проследяване на местоположението в реално време
  • New

Водоустойчив GPS тракер ST-915 локатор на автомобила Магнит TK915 дълъг режим на готовност 120 дни 10000mAh батерия

BGN 62.00
BGN 88.99

Продукти
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

* Моля, поставете GSM SIM карта в устройството правилно.имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му. Вибрации, SMS, обаждане могат да се събуди тракер.ние приемаме плащане Али, Западното връзка и ТТ. дълго време на изчакване : той разполага с вградена литиево-йонна батерия 3. поради статута на резерва и разликата във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка. преместване на работа, когато тракера се движи : (30 дни) (фабрична настройка режим "движение" ) (Тракерът работи само тогава, когато той се движи, когато той е спрян, той ще спи, изключен GPS, GSM работи в режим на ниска консумация. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. Време За Доставка :
1. отдалечен глас монитор : първо, изпратете SMS команда към устройството, след което устройството ще премине в режим на монитор, сега, ако направите повикване на номер на СИМ-картата в устройството, то автоматично ще вземе вашия разговор, и ще можете да контролирате глас около устройството!
4. STANDBY-SMS или обаждане на тракера, той ще работи 5 минути (120 дни) (режим на готовност, GPS е изключен, GSM, работи на ниска консумация.7 V 10000m Ah * Stand by : 120days * температура на съхранение : от -40°C до +85°C * работна температура : от -20°C до +55°C * Humidit : 5%-95% без кондензация за уеб платформа за проследяване : безплатен софтуер за уеб проследяване,без събиране на такси,на страницата за влизане в системата : www. мощен магнитен : той има вградени магнити 6шт, със супер силна мощен магнитен, може да бъде много лесно да се инсталира. Ние ще ви възстановим пълната сума на печеливша залагания, след получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, както за купувача, така и след на продавача. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация. автомобилен gps тракер gsm тракер gps устройство за проследяване дълга батерия на gps тракера онлайн устройство за проследяване Storng магнитен gps тракер
Характеристики : устройството за проследяване
1. Ако този предмет е на ваше разположение повече от 7 дни, тя ще се счита за използван.
* За Модел На Работа И Време На Изчакване
Батерията е с капацитет 10 000 mah
1. разклатете будилник : след като сте направили настройка на разклащане, аларма, моля, дръжте тракер неподвижен в продължение на 5 минути, след това тази функция ще започне да работи. възпроизвеждане на маршрут в историята : можете да следите историята на маршрута на устройството до 6 месеца, като чрез уеб-базирана платформа, така и чрез прилагане!
Спецификация : * Дим : 100mm * 80mm * 25 мм * тегло : 300 гр * network : GSM/GPRS * обхват : 850/900/1800/1900 Mhz * GPS чувствителност : -159d Bm * GPS точност : 5m * стенно зарядно устройство : 110-220 V вход 5 V-1 A изход * батерия : платен литиево-йонна батерия 3. * Моля, уверете се, че на GSM СИМ-карта поддържа изпълнението на обаждания, изпращане на съобщения, GPRS мрежа.Регистрирайте се и добавете акаунт. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците. работа-продължи да работи в режим : (7 дни) (тракерът ще продължи да работи и да изпращат данни за спиране на обхвата) 2.) * Моля, използвайте микро-SIM-картата, за проследяване на грешки.com изберете "вход за самоличност" в долната част на екрана IMEI No. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!
7.
режим, изключване на GPS, GSM ще работи на ниска консумация. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Изключения не се случва! Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на два пъти. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. аларма за превишаване на скоростта : този алармата работи само в режим на непрекъснато позициониране.7 V 10000m Ah, може да работи в режим на изчакване до 120 дни.

Тип GPS:
gps тракер
търговска марка:
Синотрек
специална функция:
Водоустойчив
Живот На Батерията:
30 Часа И По-Висока
Размер На Екрана:
Под 2 Инча
Gps Модул:
ДА
Размер На Елемента:
10*8*2.5 см
Името На Модела:
ЧЛ. 915
Напрежение:
12V
Изходна Мощност:
0,2 W
Цвят:
Черен
Батерия:
Платена литиево-йонна батерия 3.7 V 10000mAh
Водоустойчив:
IP65
Тегло:
300 г
група:
GSM / GPRS 850/900/1800 / 1900Mhz
Storng Магнитен:
Лесно се сглобява
режим на изчакване:
120дней
Дългата Следа На Заряд На Батерията:
GPS тракер дълъг режим на изчакване
gps тракер Китай:
проследяване на местоположението на gps
проследяване в реално време:
следящее устройство