Оригинал Fujifilm 20 листа Instax Mini Rainbow Instant Film фотохартия за камерата Instax Mini 8 7s 25 50-те 90 9 SP-1 SP-2
  • New

Оригинал Fujifilm 20 листа Instax Mini Rainbow Instant Film фотохартия за камерата Instax Mini 8 7s 25 50-те 90 9

BGN 29.00
BGN 38.38

Продукти
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Разработен за използване с линийка камери Instax Mini се развива веднага - натиснете за освобождаване на затвора, запечатлите момент и да гледате като на снимка слизат и изображението се развива пред очите ви! Hi-Speed ISO 800-с превъзходно качество на зърно, Instax Mini Film осигурява ярки цветове и естествени тонове на кожата. Размер на кредитна карта-5,4 х 8,6 см ( размер на филм)-уникален филм с размер на кредитна карта, лесни за носене в чантата или портфейла и е една класическа бяла рамка, която може да се оставя празен или се персонализира с помощта на забавни съобщения. Лесен за зареждане на касета-филмът касета е проектиран и маркирован за лесно сваляне и пълни с фолио за миг разпечатки с размер на 10 на кредитни карти.
Съвместима с всяка камера INSTAX mini и принтер смартфон instax SHARE SP-1 SP-2. Цветен скорост на филм ISO 800 4 x 2 x 2.8 инча; 3,2 грама размер на изображението : 2,13 "x 3,4"
Пакет са включени :
20 листа Instax Mini Rainbow Instant Film

Пакет:
ДА
Instant Фотохартия:
Филми
Съвместим Марка Камери:
Fujifilm
търговска марка:
Fujifilm
Номер На Модела:
20 листа дъгата