Sensen Fish tank аквариумный помпа водна помпа hqj-700 грама многофункционален потопяема помпа 8 W
  • New

Sensen Fish tank аквариумный помпа водна помпа hqj-700 грама многофункционален потопяема помпа 8 W

BGN 29.00
BGN 30.38

Продукти
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Моля, отделете минута, за да ни оставят положителен отзив с общ подробно оценени на продажбите 5. за да доставка на пакет е бърза и точна, моля, моля пишете ни на телефонен номер, когато плащате оценявам!
3.
топъл съвет : ако линията на кожата, прекратете използването, просто трябва да се замени потопяема помпа, докато електрически проводник не скарифицирован, той ще бъде безопасен . моля, свържете се с нас, преди да върнете продукта, ние ще ви предложим най-подходящия обратен адрес.
Плащане :
1. той установил тройна фильтрующую функция в едно парче, механични, нямо спор, едновременно е биологичен филтър регулируем поток на вода и многоцелеви Duggan, абсолюта-това е вашият идеален помощник за аквариум. Моля, свържете се с вашата страна? митническо s ще определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
Доставка
1.за всеки обмен или връщане ни е необходимо, че продуктът е в първоначалното си състояние, включително с кутия и всички аксесоари.ние изпращаме стока САМО на адрес Alixpress.Ние се стремим нашите най-доброто, за да ви осигури най-надеждната, най-достъпен начин за обслужване на перевозкы на пратката.
методи на използване на / използване на
ако използването на технологичния процес се провалят, моля, колкото се може по-скоро изключете захранването, водата от него, само след ремонт
мотор tasheng group напълно затворен , с помощта на уникалната формула на заливане на смола, добра изолация, никога не протича . Но понякога международната доставка е силно зависима от куриерска фирма и местните обичаи/такси.
мотор tasheng group напълно затворен , с помощта на уникалната формула на заливане на смола, добра изолация, никога не протича . вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Купувачите са отговорни за разходите за обратна доставка.
Коментари
1.

Тегло:
0.3
Размер:
s
Цвят:
Черен
Материал:
Пластмаса
Номер На Модела:
HQJ-700 ГРАМА
Спецификация:
Small