Широк замах в usb can debug card ZLG J1939 canopen easyarm can bus analysis module
  • New

Широк замах в usb can debug card ZLG J1939 canopen easyarm can bus analysis module

BGN 479.98

Продукти
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


U Shenyang widely into technology co.
Широк замах в usb can debug card ZLG J1939 canopen easyarm can bus analysis module
Шенян широко в КО.
USBCAN-Pro II (ECAN Pro) може да се използва в разработване, тестване, управление, поддръжка, CAN-мрежата, запис на данни, изпращане и получаване, анализ на CAN-шина. Получените данни могат да бъдат класифицирани в съответствие с рамката за самоличност, текста в списъка, който трябва да се намира от лявата страна на екрана, изберете не трябва да се покаже или данните не се фокусира върху идентификаторе от списъка в ляво, щракнете върху стрелката надясно, за да добавите в списъка за проверка на ID избрана рамка, софтуерът автоматично екранира всички данни в списъка в дясно на всичко това в началото на идентификатора на рамката. И устройството ви поддържа стандарт на цокъла за връзка, на конкретна информация, моля, щракнете върху текст, за да въведете. на науката и техниката, LTD.
Моята фирма има различни версии на операционната система Linux може да поддържа устройства USBCAN ние ще предоставим на потребителите на изходния код на драйвера за Linux и изходния код на подпрограми, потребителите могат да променят кода си в съответствие с конкретните нужди.; повишен интерфейс сила DC5 V, може да бъде в промишлен поле към автономен реле ЧОНСЕРВНОЙ банкы и автономен электропитанию режим; в същото време ние също така се прави изкачване качеството на оборудването отново. В същото време, устройството има характеристиките на малък обем, щепсела и да играе, и е най-добрият избор за преносими системни потребители. Две интелигентни релейни режим тази функция се поддържа само USBCAN-II Pro Intelligent relay режим е много мощен, той може да служи като мост, свързващ две различни скорости на трансфер на данни CAN bus, но също могат ясно да се разграничат данни от края на CAN1, какви данни от CANTwoend. Четири интелигентни филтрация на софтуер поддържат по-интелектуална филтриране, вече не е нужно да редактирате сложен екранировка код, директен вход ID-филтър може само да искат да получават ID, съответните данни, както и функция за филтриране може да се поддържа множество ленти филтър с множество сегменти на филтъра едновременно въвеждане. Шест кадъра за грешки на дисплея и показване на състоянието на гуми софтуер е състоянието на гумата, на дисплея в реално време, Рамка грешки Гуми и функция за показване. Списък на маски може да се инсталира няколко пъти. Позволява да се наблюдава състоянието на предаване на гумата в реално време.
USBCAN-Pro II сравненный с одноканальным оборудване, увеличава напълно независим може да анализира канал изцяло, което го прави може да използвате някои от тях не е функция на одноканального на оборудване за откриване и контрол на гуми ЧОНСЕРВНОЙ БАНКЫ, толковейшего реле ЧОНСЕРВНОЙ БАНКЫ, автономен, и т. 1 автоматично разпознаване на скоростта на предаване на данни натиснете бутона "автоматично разпознаване на скоростта на предаване на данни", вие можете по-лесно да се идентифицират пълен диапазон на скоростта на предаване на данни (включително и стандартна скорост на трансфер на данни, разчупена скорост на пренос на данни и специална скорост на трансфер на данни, като например : 33.
"Guangcheng technology of USBCAN-OBD equipment" истински декодиране на видео
Цените Tao Bao, които не са включени в данъчната цена, ако имате нужда от фактура, трябва да платите допълнителни данъчни оценки, моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти. Обходен прозорец грешки и езика на статистиката рамка на грешка показване на 7 диверсификация на данни. Тази функция е подходяща за система на голям поток от данни, много данни, за да позволи на анализаторите да изглежда растерянными, в действителност има много данни, които не ги вълнуват, тази функция значително увеличава натовареността на анализаторите, потребителите не могат да затвори сърцето при залавянето на данни на блока, удобна за обработка на данни. с помощта на тази интерфейсную заплащане, КОМПЮТЪР може да бъде свързан към мрежата CAN чрез USB-автобус и кола, мина, лаборатория, индустриален контрол, интелектуална деревенскую мрежа CAN в областта на събиране на данни и обработка на данни на възел.

Тип Елемент:
усилватели
търговска марка:
MLLSE
1:
USBCAN II Pro()
2:
ECAN Pro()
Интерфейс:
OPEN6 / DB9
поле:
Индустриален анализ / анализ на превозни средства / университетски лаборатории / сгради /
Приложение:
ДА//