Стражева карта USB на компютъра без надзор автоматично рестартиране син екран и смърт за играта на сървъра DVR БТК Миньор Mining
  • New

Стражева карта USB на компютъра без надзор автоматично рестартиране син екран и смърт за играта на сървъра DVR БТК

BGN 11.18

Продукти
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


"Стражева карта USB на компютъра без надзор автоматично рестартиране син екран и смърт за играта на сървъра DVR БТК Миньор Mining
За Описанието На :
Въведение : този продукт е предназначен за автоматично рестартиране на компютрите си при възникване на повреда в синия екран, особено добре се използва в минното дело, сървъри, геймерах,системи за наблюдение и т.н. Технически спецификации 1. приложим за различни компютърни дънните платки. дънни платки просто се нуждаят от с интерфейс USB Type-А. 2. Използвайте за windows x86 / x64. включете winxp, win7, win8, win10 и др. 3. Необходимо е да се инсталира драйвер, който е съвместим с различни дънна платка. 4. с настолен софтуер, тя може точно да се контролира програма като вашата нужда. По-добре от всяка версия софтуер. 5. Време на изчакване рестартиране на 10-1270 секунди.Можете да го персонализирате както е необходимо. 6. най-новата версия на софтуер за настолен компютър на контрол : функция USBWatch Dog V2. 3 :
Версия за двойното реле : посочената наблюдение на програмата за планирания рестарт мониторинг на уеб сайт мониторинг на видеокартата стартиране на регистър на заявките подкрепа на принудително спиране на тока подкрепа за рестартиране на електрическо свързване автоматично стартиране
Вие ще получите :
1 X контролния панел сторожевого куче
1 X кабел за управление на разпореждане
1 X софтуер на монитора( съвет : когато правите поръчка, моля, оставете вашия имейл адрес с нас, ние ще изпратим софтуер на монитора и файловете на драйвери на вашата електронна поща. Благодарим ви! )
Как да използвате? 1. инсталиране на driver, преди да инсталирате драйвер, моля, не свързвайте USB куче-пазач и към вашия компютър, щракнете двукратно върху "куче-пазач Шофьор. exe", щракнете върху" Инсталиране", в очакване на приключване на инсталацията.
2. включете Watchdog към USB-порта на компютъра. Включете Watchdog към USB-порта на компютъра. Не свързвайте кабела с оттеглянето нулиране на дънната платка е временно, тъй като времето за изчакване по подразбиране е 3 минути, ако инсталацията на твърдия диск не завърши в рамките на 3 минути, USB-пазител може да изпрати сигнал за рестартиране на системата. Изчакайте, докато компютърът ще завърши автоматично разпознаване на сторожевого модул.
3. персонализиране на софтуер за конфигурация монитор USB куче-пазач. A. отворете USBWatch Dog V2.3.exe Б. съветвам ви презареди неговият софтуер и е USBWatchdog след като сте променили конфигурацията.
Забележка : някои антивирусен софтуер може да попречи на стартирането на програмата, моля натиснете бутона "Разреши". Софтуер Watchdog работи, led панел ще мига веднъж на 1 веднъж, след това включете USB кабела Watchdog с пин-код нулиране на дънната платка. Това означава, че компютърът се е разбил, когато led панел дълго време ярко осветен. Моля, вижте снимките за повече информация.

търговска марка:
h1111z
Вид На Интерфейса:
USB
Пакет:
ДА
Номер На Модела:
AC1660
Тип:
Добавяне На Карти
Fetures1:
Тип-Пазач За 32/64 Windows Система
Fetures2:
Използвайте за Windows (XP~Win10, 32 бита и 64 бита)
Воспользуйся:
компютър
Име на продукта:
USB стражева карта
Функция:
Автоматично автоматично рестартиране син екран и сървър
100% Подкрепа:
Майнинг БТК Миньор