5D диамантена бродерия диамантена мозайка, живопис божур цветя икона 5D сам диамантена живопис кръст бод ръкоделие подарък
  • New

5D диамантена бродерия диамантена мозайка, живопис божур цветя икона 5D сам диамантена живопис кръст бод ръкоделие

BGN 7.00
BGN 8.90

Продукти
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

не са проблем на качеството). според съответния цвят кодирано затягане на съответните смола инкрустирани диаманти.Ако не знаете, какъв цвят да се използва, моля, консултирайте се с таблицата цветове. чертеж трябва да се пазят чисти, в противен случай, силата на залепване повлияна в. Ние пометим като подарък или да намалим стойността на продукта, за да спести част от митнически такси.
Преди извършване на плащането, моля, прочетете внимателно следващата съдържание, това ще ви гарантира щастлив и обиколка по магазините. сервизно обслужване : всички. Когато стоката бъде изпратена, ние активно ще следи за състоянието на товарния транспорт. Търговия на едро : ние приемаме търговия на едро от всички клиенти по целия свят. Размери на продукта са посочени в описанието на продукта в сверле смола за професионално Фабрично масово производство, но и малки, има неизбежен дефектен тренировка Благодарим ви за разбирането! С елмаз на смола ще бъде по-голям с повече от 30%, по-малко сверлящего явление изобщо не се появява, моля, бъдете сигурни за закупуване. Направи си САМ живопис Диамант изискан, за да даде на приятели и близки, за да изразят добри пожелания, за да споделя. Направи си САМ диамантена живопис може да се използва за украса на семейна стая, да направите живота си по-хармоничен. За да възстановите вашето налягане на опис, пратка, която ние си поставяме, по-голяма или равна на 2 парчета.след добра битки останалата процепа приклеивают на съответните знаци диаманти. Ние вярваме, че можем да се постигне задоволително споразумение.
["Направи си Сам" диамантена живопис предпазни мерки]
1.
[Съвети]
1. Но са възможни и други случаи на закъснение, например, лошо време и забавя пристигане в страната си, а пощенска система, забавя изпращането от местния пощенски клон и така нататък. За клиенти препровождения, ние също може да се използва бързо спедиция за вашия преход,обикновено в рамките на 30 дни, може да служи. Моля, ясно ни уведомите адресна информация на купувача при търговия, ние ще се борим, за да бъдат полезни на вас в същото време, и ние напълно уважаваме вашите бизнес тайни, никога не прави нищо вредно за интересите на поведение. отворете кутията и проверете diamond фигура специални инструменти. Ние обикновено използваме един малък пакет стълб кит за вашия преход, при нормални обстоятелства, стоките ще бъдат доставени в 15-30 дни. разкрийте лента фигура по-горе, ще видите много символи, съответстващи на цветовата кодировка. Линк преди етапите на операцията.за обособяването на добра фигура в чертежите, задръжте сортированный масив, монтирани на самолета материала по-горе. Ако има мръсотия, адхезия може да повлияе върху тях с помощта на низкотемпературного твърдо желязо. диаманти, за да се запази тиксо стягане на венците. снимка на Диаманта САМ може да работят и учат намаляване на стрес, емоционална корекция, активно мислене, повишаване на увереността в себе си. (Пример : продуктът не съвпада с картината, не е представял идеалният размер на продукта, не видях, има дефекти и т. вижте цвета на диаманта, смола, разположен в ред кодиране. предположих, че един вид смола диамант един комплект свършва по-бързо.
[Етапи на производството диамант живопис DIY]
1.
Скъпа, имай предвид! Продават диамант на снимката-това е торта, не включва рамка!
Продадохме diamond бояджийски материали-това е смола, всички мозаечни модели высверлены с помощта на диамант смола, базова карта с лепило фотобумагой. заплитания нужда от плоски срещу чисти, без пукнатини. Ако вашата страна и област не са в рамките на страната, безплатна доставка, можете да се свържете с нас, ние ще ви предоставим най-добрия начин на доставка. След успешно плащане ще се доставят стоки в рамките на 3-5 работни дни, вашата позиция обикновено пристигат в рамките на 7-50 работни дни.
[DIY диамантена живопис характеристика]
1.

Размер:
20*20cm, 30*30cm, 40*40cm, 50*50cm
Рамка:
No
Вид На Модела:
Портрет
Стил:
Европа
търговска марка:
Звездата На Чжуй
Форма:
Единична стая
Материал:
Смола
Воспользуйся:
Модел
Област Оклейки:
Пълен
Форма На Диаманта:
Площ
Начин На Опаковане На Платното:
Сгънати
Външната Опаковка:
хартиена торбичка
Брой цветове:
30-45 цвят за нормална