7-инчов cube K8GT deluxe версията tablet pc литиеви батерии, панели 458090 акумулаторни литиево-йонни клетки
  • New

7-инчов cube K8GT deluxe версията tablet pc литиеви батерии, панели 458090 акумулаторни литиево-йонни клетки

BGN 29.00
BGN 40.00

Продукти
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


2, не може да се зареди, или изключване захранване : вътрешно късо съединение на батерията или лошо качество на косата пузырится нагоре или по-голяма съпротива, отказ на батерията. И почти цялата маркова машина без обслужване на клиентите, с цел намаляване на разходите, инсталирана в която се използва за производство на акумулаторни изделия (фабрична дефектная продукти, дефектная Марка), общото използване на три месеца, след като производителността на батерията може да спадне, намалява продължителността на живота.
На трето място, как да се съди за колата ми-това е проблем с батерията?
Ако вашето MP3-устройство Bluetooth е следното явление, това ще бъде проблем с батерия, която трябва да се замени :
1, в Полза повече от една година, време на игра (готовност), е значително намалена (около 3 часа), показывающ намаляване на капацитета на батерията, срок на служба на К. Преди покупка, моля, потвърдете своята кола, трябва ли да се поддържа този модел battery Battery sizeas, докато подходящия размер може.
На пето място, като си купите батерията?
Първо отворете машина, за да видите батерията (вие не намери свой собствен събаряне и разрушаване, събаряне на сгради, поддръжка и технически персонал) повечето батерии етикетирани тип, модел на батерията всъщност е висока (дебела), широка и дълга, тип в магазин под масата на модела, ако не, можете да се свържете с магазин, за да отида с него. ако този продукт с вилица, моля, не забравяйте да кажете ни, кой включете искате да изпратихме стока без съединител. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация. Изцяло се разчита на защита на клетъчната линия, лесно повреждаемую. Характеристики : 1. Внимателно проверете машина, за да види, има ли винтове, с помощта на малка отвертка, за да може да се отвори, обща обвивка не е подкрепена или има бутон върху картата, с нож по дължината на шева чрез седмица след това, като те могат да се отвори или да се отвори, внимателно, обща обвивка не боли, вниманието е ключът. повечето видове батерии не распыляли батерия Model Voltage Capacityetc.
Забележка : MP3 нормално, ако се започне по-късно се появи неизправност, то над 90% от батерията се случва по друга причина, електронни компоненти, по-рядко се обаждат, а батериите са консумативи, качество неравномерно, а разпределението на зарядното устройство, като цяло, по-горе изходно напрежение функция специален ограничен налягане на батерията (4.
На второ място, време на възпроизвеждане на литиева батерия MP3
Капацитет на машината, времето за възпроизвеждане и разход на енергия на батерията са свързани с размера на по-голям екран, обща мощност на батерията и повече. пакетът включва : 1 Х бр литиево-полимерна акумулаторна батерия. Ако ти си все още това не го направиш.Високо качество и голям капацитет.
2, на открито, ще видите батерията, ако батерията е сребърна, това батерията е литий полимер извън пакет от полиетиленово фолио, ако друг цвят стоманена или алуминиева батерията е литий, мивки, след това кожата ръкав ПВК пластмасов, Син също е черна. Защото не името на обслужване на обслужване на клиентите на машината, за да се намали цената, в периода, когато батерията B (фабрично дефектен продукт, не е пълен, ранг), общият капацитет на продукти с около 20% по-ниска, отколкото A, игра време ще бъде съкратен.
4, не могат да играят : пръстен на батерията или защитно пръстен верига, отказ на батерията.
3, играят ефект варианти : вътрешното съпротивление на батерията става голям, изходното напрежение е твърде ниско. вградената схема за защита на PCM за предотвратяване на прекомерната зареждане или прекомерно разреждане.Добре дошли в нашия магазин, Ако имате нужда от поръчка под наем p, благодаря ти! Съвети : Здрасти, приятел, моля, обърнете внимание, ако умът не се купува, надявам се, може да се разбере, Благодаря! 1.
3, Поглед върху модела на батерията : общи батерии напръскани с модели (всъщност това е размерът на батерията), думите могат да бъдат записани под пространството, ако вие не използвате линийка за измерване на дължини щедър, записано.

Акумулаторна батерия:
ДА
Пакет:
ДА
Воспользуйся:
MP3 / MP4 плейър
Номер На Модела:
полимерна батерия
Тип:
Стандартна Батерия
търговска марка:
йорваты
Характеристика:
Акумулаторна Батерия
Напрежение:
3.7V
Състояние:
100% чисто нов
Брой:
1бр
Място на произход на стоките:
Китай
Защита:
печатна платка
Обувки за обслужващия персонал:
Гаранция магазин