В 20000mAh 3.7 V полимер 20AH голям капацитет литиева батерия зареждане съкровище led външно осветление акумулаторна литиево-йонна клетка
  • New

В 20000mAh 3.7 V полимер 20AH голям капацитет литиева батерия зареждане съкровище led външно осветление акумулаторна

BGN 177.00
BGN 242.88

Продукти
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Този продукт е основно приложим за MP3 MP4, MP5 Navigator GPS PSP Bluetooth Toys DVR Speaker Микрофон за Запис Mobile Phone Emergency Power Supply Tablet PC Cell Phone PDA CAMERA Power Bank DVD EVD Smart Watches E-books Notebook Helicopter Electronic Cigarette и други електронни устройства. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация. Когато той не се съхранява, трябва да се съхранява в хладно и сухо среда. Ако батерията се съхранява или да идва, тя първо трябва да се изключи.
Не отваряйте корпуса и свалете капака на батерията. 100% нова марка. Най-добрата температура на околната среда съхранение на порекомендованная компания 20~25.
Не обратна зареждане, батерията трябва да бъде точно е разрешен в съответствие с полярност, не могат да бъдат обърнати назад. повечето видове батерии не распыляли батерия Model Voltage Capacityetc.
Например, изтичане на батерията, електролит в очите, моля, не търкайте, очите изплакнете с вода, незабавно изпратете в болницата, в противен случай тя ще навреди на очите ви. вградена верига PCM защита, за да предпазва от над зареждате или над discharging.
Моля, съхранявайте батерията на хладно и сухо място.
Няма пряк достъп до контакта на батерията. Характеристики : 1. Компанията препоръчва най-добрата относителна влажност на околната среда за съхранение на 50~70%.
Батерията не може да се използва в екстремни условия, като пределната температура, дълбок цикъл, прекомерен заряд и прекомерно освобождаване от отговорност. Приложение 1.2) се зарежда, докато ток за зареждане не стане по-малко от 50 ma
Максимален ток на заряд : 2А
Постоянен разряден ток : 2А
Максимален разряден ток : 3А
Напрежение на изключване на отговорност : 2,75 в
Температурата на разряда : -10 C ~+60 C
Време за зареждане : 12 часа (Стандарт); и 3 часа (бързо)
Време на зареждане и разреждане : около 500 пъти
Саморазряд : около 400u A
Да се съхранява в хранилище
"Среда за съхранение на акумулаторни батерии трябва да бъде чиста, суха, проветрено баня, да се избягва контакт с агресивни вещества, да бъдат далеч от пламък и източници на топлина.
Продължително съхранение, най-вероятно ще доведе до спад на капацитета на батерията и батерия блок, и след цикъл на разряд може да се постигне 1-3 и зареждане / максимална битова капацитет. ако този продукт с вилица, моля, не забравяйте да кажете ни, кой включете искате да изпратихме стока без съединител.
Няма батерия обратна полярност.
Не се допуска използването на стари батерии или използвайте половината от батерии, смесени с нова батерия,иначе ще стане прекалено освобождаване от отговорност.
` В нормални условия, относителната влажност на въздуха на околната среда за съхранение на батерията допустимия диапазон 65 + + 20%.высокомарочный и голям капацитет.Добре дошли в нашия магазин, Ако имате нужда от поръчка под наем p, благодаря ти! Съвети : Здрасти, приятел, моля, обърнете внимание, ако умът не се купува, надявам се, може да се разбере, Благодаря! 1., не на дребно кутии, безопасно опакован в пузырчатый чанта.
Не, батерията в близост до източник на топлина, като огън или нагревател се използват и да се оставят.
Ако батерията излъчва мирис, температура,.
Строго е забранено в силно статично и силно магнитно поле където се възползват от него, в противен случай лека, за да навреди на уреда, за да го предпази от сигурността на батерията, носи несигурна спрятанную тревога.
Не припаивайте батерията директно. Ако срокът на съхранение над 6 месеца, а след това за намаляване на загуба на производителност, трябва да се изпълни за активиране на разряда на батерията. батерия напрежение 3,7 по-4,2 са В нормални размери на батерията, както и капацитетът разполага с набор от грешки, но ние можем да намерим подходяща за вас.
Модел на продукта : LP20 AH
Размери на продукта : дължина на 87x широчина 60x дебелина 24
Резервоарът е електрически ядро : 20000m Ah
Номинално напрежение : 3,7 в
Тегло на продукта : 250 г
Кабел за зареждане ток : стандартна зареждане : 500 ma; бързо зареждане : 2А
Стандартен метод за зареждане : 500 ma CC (Heng Лиу) се зарежда до 4,25, след това CV (постоянно напрежение 4.

Акумулаторна батерия:
ДА
Пакет:
ДА
Воспользуйся:
MP3 / MP4 плейър
Номер На Модела:
полимерна батерия
Тип:
Стандартна Батерия
търговска марка:
йорваты
Характеристика:
Акумулаторна Батерия
Напрежение:
3.7V
Състояние:
100% чисто нов
Брой:
1бр
Място на произход на стоките:
Китай
Защита:
печатна платка
Обувки за обслужващия персонал:
Гаранция магазин