OEM: 91512-SM4-003 10X нови найлонови клипове подложка крило универсални за Honda Accord, Civic Crx Prelude Acura Intergra Vigor Legend
  • New

OEM: 91512-SM4-003 10X нови найлонови клипове подложка крило универсални за Honda Accord, Civic Crx Prelude Acura

BGN 3.00
BGN 3.20

Продукти
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Как се доставят стоките?
Ние просто изпращаме стоката по адрес на . Можете също така да следите този номер доставка на уеб сайт Поща на страната си, след като този продукт е напуснал митницата на Китай. Ако установите, че не можете да следите този номер за доставка на пощата на сайта на вашата държава,може би, пощенската служба не загрузило информация за доставката на уеб сайт или се задържа за изтегляне, но тя все още се доставя в момента.
за Acura :
за Intergra 1989-1995
за легенди 1991-1995 г.Ние ще ви възстановим пълно плащане без никакви извинения, ако този продукт е повреден или прекъснат в процеса на доставка. Ако не можете да го намерите, моля, свържете се с нас,тогава ние ще ви дадем подробна информация за нашия адрес.Ние ще ви възстановим пълен плащането, без никакви извинения, ако тази позиция не може да се използва добре, но, моля, опишете защо той не се използва добре на снимка и видео на първо място.
Ако Продуктът е повреден, счупен и не може да се използва добре,моля, свържете се с нас веднага, то ние ще ви възстановим плащането или ви изпращаме нов, ако ви харесва.
за гражданското 1988-2000 г. Тези отговорности отговорност на купувача. Ние ще се радваме да направим това, докато не сте доволни. можете да следите този номер доставка в рамките на 3-5 работни дни по-късно в уеб сайта на China Post. след това ние ще направим така, както ти каза. Ако искате да сме изпратени на друг адрес, моля, променете правилния адрес в , преди да се плати.Ние просто приемаме alipay в , можете да платите с кредитна пречи, това не е проблем.Ние ще ви възстановим пълно плащане без никакви извинения, ако не можете да получите този продукт В крайна сметка. Имаме богат опит в международната търговия и доставка.
Как да изпратите отново?
Ако не искате да сме се върнали ви плащането, Можете да се обърнете към нас, веднага ще ви изпратим нов, това не е проблем.
Как да си върнете парите?
1.
Ако ви е трудно да се получи плащане в щатски долари от чужбина,можете да поискате от нас да се откаже от ново,тогава ние ще ви дадем нов номер за проследяване.
Добре дошли в нашия магазин. Това не е проблем. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди да направите поръчка.
OEM : 91512-SM4-003 10 X нови найлонови клипове подложка крило универсални за Honda Accord, Civic Crx Prelude Acura Intergra Vigor Legend съвместими :
за Hondas :
за споразумение 1990-1997 г.
Как да се върна?
Ние приемаме, за да върнете този продукт, ако той не ви харесва, след като го получи. ние можем да предложим добро качество и превъзходно обслужване и да ви помогне да се запази цената.
Ако имате някакви въпроси,моля,свържете се с нас веднага, ние ще ви отговорим възможно най-скоро, след като го прочете.
Ако искате да ви помогна за намаляване на мито, моля, свържете се с нас и ни кажете, колко струва, трябва да бъдат посочени във фактурата. Както знаем, alipay ви позволява бързо и безопасно изпращане на плащания онлайн.
за CRX 1988-1991
за дел Сол 1993-1997
за любовната игра 1990-1995 г. Много и много купувачи на златния и сребърния стандарт купуват много и различни теми от нашия магазин и ги продават в техните страни. Можете да коригирате неща, без винтове. Казват, че сме ви изпраща този елемент.
Как да платя?
1.
Нашите стоки са 100% съвпада с описанието.
6 монтаж лесно, бързо и спестява време.
Как да следите?
Ние ще ви предложим стая за доставка след, като ще Ви изпратим стоката. Нашата цена не включва мита, данъци върху добавената стойност, такси за митническо оформяне и други такси. Моля, уверете се, че вашият адрес на доставка е правилно и доставляемым. Не се притеснявайте за нищо. С нетърпение очакваме сътрудничество с вас в най-скоро време.
За пошлинах и такси за митническото оформяне на стоки
Както знаем, мита и митнически данъци трябва да бъдат платени за всеки продукт, ако продуктът е отворен и проверен митница във вашата страна.

търговска марка:
Мхунг
Поставянето На Стикери:
дръжка врата
Материал:
Пластмаса
Модел 1:
за споразумение 1990-1997 г.
Модел 10:
за гражданското 1988-2000 г.
Модел 2:
за CRX 1988-1991 г.
Модел 3:
за дел Сол 1993-1997 години
Модел 4:
за любовната игра 1990-1995 г.
Модел 5:
за интеграция на 1989-1995 г.
Модел 6:
за легенди 1991-1995 г.
модел 7:
for Vigor 1992-1994