FUWAYDA Color CCD Car Rear View backup reversing Camera за Mitsubishi Lancer Evolution,с 4,3-инчов монитор огледала за обратно виждане
  • New

FUWAYDA Color CCD Car Rear View backup reversing Camera за Mitsubishi Lancer Evolution,с 4,3-инчов монитор огледала

BGN 62.00
BGN 78.40

Продукти
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

B x 272 точки, с висока разделителна способност, цифров панел 6.
***** Купувачите са отговорни само за разходите за обратна доставка за гаранционни стоки. Размер на екрана : 4. Моля възползвайте се от обикновените пощенски услуги и ни изпратете номер за проследяване. Вход : 2 начина видеовхода и 4.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме гаранция за замяна в рамките на 1 месец и 12 месеца за техническо обслужване. Пълно възстановяване на сумата ще бъде извършено, ако стоките да бъдат върнати в първоначалното им състояние. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове. Включете удължителен кабел към монитора на вашия автомобил. 3" LCD монитор на автомобила
1xccd камера
1xmonitor захранващ кабел
1xcamera захранващ кабел
Кабел RCA 1x5 м
Извадете своя състав регистрационен номер на задната седалка на автомобила.подходяща за фотоапарати/DVD/VCD player 11. съотношението на двете страни : изображението 16 : 9 3. Включете вграден фенер осветление регистрационен номер на камерата до мястото, където е бил свързан с лампа за осветление регистрационен номер, за да получите хранене включете в храненето на камерата към вашия стоп - сигнали-червения проводник към положителни и черен проводник до отрицателен.
Стоки, повредени или липсващи компоненти, не подлежат на връщане.източник на захранване : DC 12 V-24 V 7. Моля добросердечно че се уверете, че размерът на нашия продукт е същото със светлина регистрационен номер на вашия автомобил, защото там може да има една малка разлика дори за същия автомобил стил, но в друга страна. Тази камера ще замени един от светлините на регистрационен номер.
Ние ще ви възстановим парите за върнати стоки в рамките на 7 дни от получаването им по някаква причина. Ще видите на снимките, когато колата се обърне на срязване. Той лесно се сгъва когато не се използва), тъй че ще е добре защитена от проникването на прах, мръсотия, удари, надраскване или нещо друго.
При получаване на стоката ние веднага ще ви възстановим парите. Това е едно допълнително устройство за помощ, въвеждане на ясен и по-ясен изглед отзад на колата на LCD-дисплей с висока разделителна способност по време на резервно копиране. Включете видеокабель камери на удлинителю.
Препоръчани Продукти
Това е линк към нашият магазин : ( )
Това е контролното оборудване, подходящи за Mitsubishi Lancer Evolution
Естеството на продукта фотоапарат CCD камера за обратно виждане на автомобила CCD специална висока яснота, по-добро качество отколкото CMOS и CMD.компактен дизайн, 8. Система : автоматично превключване PAL & NTSC 5.

търговска марка:
ФУВАЙДА
Лещи Материал:
Пластмаса + Стъкло
Кабел или безжична връзка:
Тел
Вид На Материала:
КОРЕМНА ПРЕСА
Екскурзовод На Линия:
ДА
Материал На Черупката:
Пластмаса
Автомобили:
Mitsubishi